Az AESSEAL® plc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az AESSEAL® plc. a világ egyik legdinamikusabban fejlődő csúszógyűrűs tömítés gyártója.
Az 1983-ban alapított vállalat összességében a 4., a patronra szerelt tömítések tekintetében legnagyobb gyártó.
A moduláris elven felépülő termékskálán megtalálhatóak a csúszógyűrűs tömítések és a szükséges kiegészítő berendezések minden tömítési problémára. A moduláris elv biztosítja az alacsony egységköltséget, a rövid szállítási határidőt és a kis raktárkészlettel biztosítható javítókészletezést.
Az AESSEAL® plc. hivatalos honlapja
Egyrugós csúszógyűrűs tömítések
Az AESSEAL® palettán megtalálható lényegében minden, a nemzetközi szabványoknak megfelelő tömítéstípus, kiegészítve a jelentősebb tömítésgyártók eqvivalens tömítéseivel. (Burgmann, Crane stb.)
 
Ezenkívül különböző készülékgyártók speciális tömítéseit tudjuk szállítani:
  • A teljes Flygt™ sorozathoz,
  • KSB szivattyúkhoz,
  • ALFA LAVAL szivattyúkhoz,
  • APV szivattyúkhoz,
  • FRISTAM szivattyúkhoz stb.
Az AESSEAL® plc. hivatalos egyrugós tömíéses oldalaKoplett egyrugós tömítés katalógus letöltése
Kétrészes csúszógyűrűs tömítések

Az AESSEAL® plc. SAI™ típusú csúszógyűrűs tömítése egy általános rendeltetésű forgórész melynek jellemzői az eltömődésmentes kialakítás, a hidraulikusan tehermentesített csúszófelületek. Alkalmazásakor DIN szabványos vagy más kialakítású állógyűrűvel párban építjük be.

Az AESSEAL® plc. hivatalos SAI oldala
Patronra szerelt csúszógyűrűs tömítések

CONVERTOR II.™
Az AESSEAL® plc. CONVERTOR II.™ típusú csúszógyűrűs tömítése egy patronra szerelt rendszerű tehermentesített tömítőfelületű, eltömődésmentes kialakítású mechanikus tömítés.

 

CURC™
Az AESSEAL® Engineering Ltd. CURC™ típusú csúszógyűrűs tömítése egy patronra szerelt, önbeálló-, tehermentesített tömítőfelületű mechanikus tömítés. A tömítés lehetőséget biztosít öblítő- és kisnyomású zárófolyadék rendszer alkalmazására.

 

CDSA™
Az AESSEAL® plc. CDSA™ típusú csúszógyűrűs tömítése egy patronra szerelt, duplazárású külső és belső oldalon önálló, önbeálló-, tehermentesített tömítőfelületű mechanikus tömítés. A tömítés lehetőséget biztosít öblítő- és zárófolyadék rendszer alkalmazására.

   
Az AESSEAL® plc. patronra szerelt tömítések hivatalos honlapja
Magtecta® duplazárású, mágneses működtetésű csúszógyűrűs csapágyháztömítés

Az AESSEAL® plc. Magtecta®duplazárású, mágneses működtetésű csúszógyűrűs csapágyháztömítése szabványos szimmeringeknek megfelelő méretekben áll rendelkezésre.
Kiküszöböli a szimmeringek tengelyrongáló hatásait, a labirint-tömítések olajminőség rontó "lélegzését", tökéletes, folyásmentes zárást biztosít csapágy- és hajtóműházakban, keverőkben, kompresszorokban. A teljes vákuumtól 5 bar nyomásig használható a kerületi sebesség függvényében.

Az AESSEAL® plc. Magtecta® hivatalos honlapjaMagyar nyelvű termékismertető letöltése
Labtecta® labirint csapágyház tömítés

Az AESSEAL® plc. Labtecta®  labirint csapágyház tömítése szabványos szimmeringeknek megfelelő méretekben áll rendelkezésre.  Kiküszöböli a szimmeringek tengelyrongáló hatásait. Nyomásmentes helyeken alkalmazható.

Magyar nyelvű termékismertető letöltéseA Labtecta tömítés hivatalos honlapja
Radiálisan osztott csúszógyűrűs tömítések

Az AESSEAL® plc. RDS™ típusú radiálisan osztott csúszógyűrűs tömítése egy különlegesen osztott konstrukció, amely lehetővé teszi a tömítés szerelését a berendezés szétszerelése nélkül

Az AESSEAL® plc. hivatalos osztott tömítés oldala
Kiegészítő rendszerek - tömítési segédrendszerek

A tömítés élettartamának meghosszabbításához illetve speciális közegek tömítésénél alkalmazzuk a megfelelő hűtő, öblítő, zárófolyadék rendszereket.


A tömítési segédrendszerek tartalmazzák az összes szükséges szerkezeti elemet, tartályt, csővezetékeket, záróelemeket, hőcserélő-, nyomásfokozó- és mérőelemeket.

Az AESSEAL® plc. hivatalos kiegészítő rendszerek oldala
Csúszógyűrűk felújítása

Teljeskörű , garantált minőségű tömítésfelújítást biztosítunk a különböző típusú szivattyú- és keverő-csúszógyűrűkre.

Az AESSEAL® plc. hivatalos tömítés felújítási oldala